köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,2816
EURO
34,9608
ALTIN
2.450,25
BIST
10.173,42
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Güler’den yol hamlesi, eş zamanlı çalışmalar sürüyor

Başkan Güler’den yol hamlesi, eş zamanlı çalışmalar sürüyor
2 Ekim 2023 14:39
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla ilçenin daha modern bir görünüme kavuşabilmesi için eş zamanlı yol yenileme ve yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ulaşımın konforlu hale gelmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, mahalle ve bağlantı yollarında düzenleme, genişletme, kilitli parke ve trimer çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğalgaz ve Enerji Nakil hatlarının yer altına alınması gibi yatırımlar nedeniyle bozulan yollarda tadilat çalışmaları gerçekleştirilirken, İlçeye modern görünüm kazandırmak ve vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için farklı noktalarda yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Güler, çalışmaları yakından takip ediyor.

Çalışmaların yoğun bir tempo ile devam ettiğini belirten Güler, “Çalışmalarımız kapsamında ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde ulaşımın olumsuz olduğu bir çok yolumuzun yenileme çalışmasını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bunun yanında yeni yollarımızın yapım çalışmaları hız kazanmış durumda. İhtiyaç duyulan noktalarda çalışmalara devam ederek vatandaşlarımızın ulaşım kaynaklı sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” diye konuştu.