köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,2993
EURO
35,1526
ALTIN
2.243,05
BIST
8.718,11
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
19°C
Köşk
19°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Açık
17°C
Cuma Açık
18°C

Künye


Köşk Haber – Yerel Haber Gazetesi
Cem Kalkan

YAYIN İLKELERİ


www.koskhaber.net Basın Ahlak ilkelerine uyma taahhüdünde bulunmuş ve bütün hakları saklıdır. Köşk Haber, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Haber sitemizde yayınlanan haberler, makaleler, resim ve videolar izin almadan ve kaynak gösterilmeden başka sitede yayınlanamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. www.koskhaber.net , sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan köşe yazıları  ve yorumlardan yazarları sorumludur.
koskhaber.net adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘Uyar ve Kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve Telif konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri, meslek birlikleri, aşağıda yazılı e-posta adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

E-posta için buraya tıklayın.