köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
33°C
Köşk
33°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
29°C

Uzundere’de çay ıslahı; mahallenin çehresi değişecek

Uzundere’de çay ıslahı; mahallenin çehresi değişecek
18 Kasım 2022 11:14
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk’ün her mahallesine dokunarak ilçe’nin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda Uzundere mahallesinde çevre kirliliği’nin önüne geçmek ve olası taşkın risklerini ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan çay temizlik ve ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sürdürülebilir bir İlçenin inşası için doğaya ve insana yapılan yatırımlara öncelik verdiklerini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk Belediyesi olarak ilçemizi farklı bir konuma taşımak için var gücümüzle çalışıyor, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir çevre bırakabilmek için doğaya yapılan yatırımlara önem veriyoruz. Çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve olası taşkınların önüne geçmek için Köşk Çayı’nın Uzundere mahallemizde bulunan uzantısında başlatılan temizlik ve ıslah çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgedeki sazlık ve ot temizliğinin tamamlanmasıyla devamında yapılacak olan beton tahkimat ile yeniden sazlık oluşumunun önüne geçilmiş olacak. Islah ve rehabilite çalışmalarının yanında mahallemizde bulunan ve hemşerilerimizin kullandığı köprülerde de yenileme çalışmaları başladı. Tamamlanmasıyla birlikte mahallemize yeni bir çehre kazandıracak olan çalışmaların hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.