köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
29°C
Köşk
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Köşk Belediyesi Sosyal Tesisi ilçenin çehresini değiştirecek

Köşk Belediyesi Sosyal Tesisi ilçenin çehresini değiştirecek
6 Haziran 2023 15:27
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler tarafından ilçeye kazandırılan Belediye Sosyal Tesisi’nde, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor.

Başkan Güler, 8 bin metre karelik alan üzerine inşa edilen içerisinde; restoran, konferans salonu, düğün salonu, park ve yeşil alanlar gibi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanların bulunduğu sosyal tesisi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tesisin yakın zamanda hizmete açılacağını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşkümüze artı bir değer katacak ve vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan Belediye Sosyal Tesis projemizin yapımında sona yaklaştık. Tesisimizde vatandaşlarımızın konforlu ve keyifli zaman geçirebilmeleri adına her türlü ince detayı düşündük ve projemizde güncellemeler yaparak son halini şekillendirdik. İçerisinde restoran, park, oturma alanları, yeşil alanlar gibi hemşerilerimizin ailelileriyle keyifli zamanlar geçirebilecekleri modern bir tesisi ilçemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımızın da tamamlamasıyla en kısa zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemizin çehresini değiştirecek, sosyal bakımdan ilçemize değer katacak Sosyal Tesisimiz şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.