köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,4798
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
26°C
Köşk
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C

Vekil Savaş ve Başkan Güler ilçe pazarını ziyaret etti

Vekil Savaş ve Başkan Güler ilçe pazarını ziyaret etti
30 Nisan 2023 17:47
A+
A-

Köşk’te İlçe Pazarını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Milletimiz, askerime, polisime, öğretmenime kundaktaki bebeğime kurşun sıkanlara oy vermem diyor’’ dedi.

Savaş, ziyaretinde Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Köşk İlçe Başkanı Levent Güler ile birlikte, Mahalle Muhtarları ile kahvaltı da buluştu. Sonrasında Köşk pazarını ve esnafını gezerek devam eden Savaş, buradan Köşk Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen Gençlik Buluşması’nda partili gençlerle bir araya geldi.

Seçime kadar kalan sürede çok çalışmaları gerektiğini belirten Savaş, şöyle konuştu: “Hepiniz bu kardeşimize sahip çıktınız davamıza sahip çıktınız 2002 yılından bu yana Köşk zaman AK Parti’nin kalesi oldu. Bundan sonra da kalesi olmaya devam edeceğini olan inancım tam. 15 gündür çarşı pazar dolaşıyoruz. Diyorlar ki, Sayın Vekilim biz bu zamana kadar AK Parti’ye oy vermedik. Ama benim askerime, polisime, öğretmenime, kundaktaki bebeğime kurşun sıkanlara artık ben oy vermem diyor. Ben ülkemi parçalatmam, ülkemi böldürtmem diyor.“

Bu seçimde en önemli noktanın vatan, gerisinin teferruat olduğunu vurgulayan Savaş; “Bu bir memleket meselesidir. Başka Türkiye yok, vatanını milletinin bayrağını bağlı herkesin sorumluluğu büyük cumhuriyetin ikinci asrına özgüvenli bir şekilde girmeye hazırlanan, kendi otomobiline üretmiş Kendi doğal gazını keşfetmiş kendi enerjisini nükleer santralde üretmeye başlamış bir Türkiye var. Bu zenginlik paylaşılacak, gelecek nesillerimize yansıyacak, bunun gayreti içerisindeyiz. 14 Mayıs’a kadar çok çalışacağız, durmak yok yola devam. Türkiye’yi kimsenin tutamayacağını bildikleri için bizi durdurmak istiyorlar. Ama milletimiz tüm bu işbirlikçileri 14 Mayıs günü sandığa gömecek“ diye konuştu.