köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3298
EURO
35,0568
ALTIN
2.285,05
BIST
8.979,24
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşk Belediyesi, Altıeylül Düğün Salonunu yaz sezonuna hazırlıyor

Köşk Belediyesi, Altıeylül Düğün Salonunu yaz sezonuna hazırlıyor
27 Şubat 2023 12:58
A+
A-

Köşk Belediyesi’nin Altıeylül Mahallesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan düğün salonunda Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla yaz sezonu için yeni düzenlemeler yapılıyor.

Cemiyet düzenleyen vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayabilecek şekilde yapımı tamamlanan soğuk hava deposu, çay ocağı müştemilatı gibi tüm ayrıntıların düşünüldüğü modern düğün salonunda, yaz sezonu için pistte görsel düzenlemeler yapılırken, cemiyetlerin olmazsa olmazı keşkek yapımı için de bahçeye özel bir bölüm ekledi.

En başından beri çalışmaları yakından takip ettiklerini ve yaz sezonuna yetişmesi için titiz bir çalışma sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Güler; “Geçen sene hizmete açılan düğün salonumuzda hemşerilerimizin cemiyet organizasyonlarını en iyi koşullarda yapmaları için geliştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Bölgemizde cemiyetler, kış mevsiminden ziyade bahar ve yaz aylarında yapılıyor. Bu durumda da cemiyetler, insanlarımızın sıcaktan etkilenmemesi adına gün geçtikçe sokak aralarından daha çok kapalı düğün salonları tercih ediliyor. Bu bağlamda düğün salonumuzda gerekli ihtiyaçları tek tek belirleyerek sezon öncesi çalışmalarımıza başladık. Kısacası hemşerilerimizin modern bir ortamda cemiyetlerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli her şeyi düşündük. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. ” diye konuştu.