köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
24°C
Köşk
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler, Kestane tesisinde sürdürülen çalışmaları inceledi

Başkan Güler, Kestane tesisinde sürdürülen çalışmaları inceledi
22 Şubat 2023 13:29
A+
A-

Köşk Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Köşk Kestane ile Güçleniyor” projesinin yapım çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Nuri Güler proje alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe’ye katma değer kazandıracak proje kapsamında Ovaköy mahallesinde kurulacak olan tesis’te işlenecek ürünlerin Köşk Belediyesi güvencesi ve markasıyla tüketiciye sunulması hedefleniyor.

Projenin Ar-ge çalışmalarını bitirdiklerini ve tesisi en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “İlçemizin önde gelen ürünleri arasında yer alan kestaneyi bir Köşk markası haline getirmek için çıktığımız bu yolda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamasının yanı sıra, markalaşma yolunda önemli bir ilçemize önemli bir ivme kazandıracak projemizin ar-ge çalışmaları tamamlandı. Tesiste kullanılacak gerekli makineler hazırlanıyor. İnşallah tesisimizi en kısa zamanda tamamlayarak açılışını yapacağız. Bunun yanı sıra ilerleyen zamanlarda işlenen ürünlerin değerlendirilmesi ve pazarlanması konusunda bu ürünlerin satışları için e-ticaret altyapısı sağlanacak olan web sitesi üzerinden ve dijital pazarlama araçlarından e-ticaret ile toptan ve perakende satış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Projede emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.