köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler, Köşk’teki depremzedeleri ziyaret etti

Başkan Güler, Köşk’teki depremzedeleri ziyaret etti
20 Şubat 2023 16:58
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Yüzyılın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Malatya’dan Köşk’e gelen Dikici ailesini ziyaret ederek sohbet eden ve hatırlarını soran Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ailenin çocuklarıyla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güler, devletin milletle beraber yaraları en kısa sürede saracağını belirtti.

Belediye olarak düzenlenen yardım kampanyalarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Bugüne kadar 4 tır, 2 kamyon ve 28 ticari araç yardım malzemesini deprem bölgesine kısa bir sürede sevk ettik. Daha sonra ise depremin etkilerini yerinde görmek için depremden etkilenen bölgeye gitme fırsatımız oldu. Allah’a şükür güçlü bir devlete ve büyük bir millete sahibiz. Yaralarımızı en kısa sürede saracağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Devletimiz depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken her şeyi yapıyor. Biz de Köşk Belediyesi olarak ilçemize gelen depremzedelerimiz için elimizden gelen her türlü yardımda bulunacağız. Bu vesile ile ilk günden beri deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen tüm hemşerilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” dedi