köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
29°C
Köşk
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Başkan Güler, destek için deprem bölgesine gitti

Başkan Güler, destek için deprem bölgesine gitti
12 Şubat 2023 20:02
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, çalışmalara destek vermek için deprem bölgesine gitti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinin de hasar gördüğü yıkıcı depremlerin ardından Köşk Belediyesi depremzedeler için yardım kampanyası başlatarak tüm imkanlarını seferber etti.

Köşk’lülerin 7’den 70’e yoğun ilgi gösterdiği yardım seferberliği devam ederken Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler depremden etkilenen Malatya’ya gitti.

Bölgede Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile depremzedeleri ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Güler; “Yüzyılın en büyük felakaetini yaşıyoruz. Zor günlerden geçiyoruz. Şimdi birlik zamanı. Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş ve İl Gençlik Kolları Teşkilatımızdan gönüllülerimizle çalışmalara destek vermek için Malatya’da deprem bölgesindeyiz. Yüce Rabbimin izniyle bu zor günleri atlatacağız, yaralarımızı el birliğiyle saracağız.” diye konuştu.