köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşklüler, deprem bölgelerine yardım götürmek için seferber oldu

Köşklüler, deprem bölgelerine yardım götürmek için seferber oldu
9 Şubat 2023 21:39
A+
A-

Köşk Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında toplanan insani yardımları bölgelere ulaştırmak için Köşk’lü vatandaşlar seferber oldu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen deprem için Köşk Belediyesi yardım seferberliği başlattı. Köşk’lülerin yoğun desteği ile toplanan 3 tır insani yardım dün deprem bölgelerine ulaştı.

Bölgeye kendi araçlarıyla gönüllü yardım taşımak isteyen vatandaşlar, Köşk Belediyesine adeta akın ettiler.

Gönüllü 7 aracın bölgeye ulaştığını, 12 aracında yolda olduğunu bildiren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Hemşehrilerimizin destekleriyle toplanan insani yardımları taşıyan 3 tır’ımız bölgeye ulaştı. Hemşehrilerimizde ulaşım konusunda kendi araçlarıyla destek vermek için belediyemize başvurdular. Gönüllülerimizden oluşan 7 aracımız da depremzedelerle buluştu, 12 araçta yolda. Ekiplerimizde toplanan yardımları deprem bölgesine ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimize destekleri ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.