köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşk Belediyesi’nin yardım tırları depremzedeler için yola çıktı

Köşk Belediyesi’nin yardım tırları depremzedeler için yola çıktı
7 Şubat 2023 20:23
A+
A-

Köşk Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen deprem için yardım seferberliği başlattı.

Köşk’lülerin yoğun desteği ile toplanan insani yardım malzemelerini afet bölgelerine ulaştıracak 2 tır ve 2 kamyonet bugün yola çıktı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde binlerce can kaybına ve büyük hasara yol açtı. Köşk Belediyesi, afetzedeler için belediye hizmet binasında yardım toplama merkezi kurdu. Tek yürek olan ilçe halkı, depremde zarar gören vatandaşlara yardım etmek için kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Yardım noktalarına ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlar için de harekete geçen belediye ekipleri, kapı kapı dolaşarak hayırsever vatandaşların yardımlarına aracılık etti. Toplanan; battaniye, yorgan, çorap, kışlık kıyafet, eldiven, bere, atkı, ısıtma cihazı gibi acil yardım malzemeleri özenle paketlendikten sonra yardım tırlarına yüklendi.

Destek veren herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Nuri Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kıymetli hemşehrilerim, Desteklerinizle toplanan insani yardımları deprem bölgesine ulaştıracak ilk tır yola çıktı. Diğer araçlar için ekiplerimizin yükleme çalışmaları devam ediyor. Köşk Belediyesi olarak başlattığımız yardım kampanyası bugün saat 19:00’a kadar devam edecek olup, deprem bölgesinden gelecek olan talepler doğrultusunda ilerleyen süreçte yinelenecektir. Vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarabilmek adına göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerine yer verdi.