köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
22°C
Köşk
22°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Başkan Güler, ‘Doğalgaz konforunu ilçemizin tamamına ulaştıracağız’

Başkan Güler, ‘Doğalgaz konforunu ilçemizin tamamına ulaştıracağız’
10 Ocak 2023 12:28
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçede kademeli olarak hizmete sunulan doğalgaz hizmetini en kısa sürede tüm hanelere ulaştırmayı hedefliyoruz dedi.

Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz ile makamında bir araya gelen Başkan Güler, ilçedeki doğalgaz kullanımı ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak, süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Serdaroğlu mahallesinde kullanıma sunulan hizmetin ardından ilçe merkezinin tamamını doğalgaz konforuyla buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; ”Söz verdiğimiz gibi 2022 yılı içerisinde hemşerilerimizi yıllardır beklenen ekonomik ve çevreci yakıt; doğalgaz konforuyla buluşturduk. Bugün Enerya Aydın İl Müdürümüz Osman Ersöz’den hizmete sunulan doğalgaz kullanımı ve devam eden dağıtım çalışmaları hakkında bilgiler aldık. İlçemizde doğalgaz’a ilgi yoğun. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan çalışmalarla birlikte inşallah en kısa zamanda ilçe merkezimizin tamamını doğalgaz hizmetiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Konuyla ilgili sürecinde takipçisiyiz. Vatandaşlarımızın refahını, yaşam kalitesini arttırmak ve daha müreffeh bir Köşk için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.