köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
26°C

Robotik Kodlama Sınıfı’nın açılışını Başkan Güler yaptı

Robotik Kodlama Sınıfı’nın açılışını Başkan Güler yaptı
30 Aralık 2022 22:28
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı’nın katkıları ve hayırseverler’in desteğiyle ilçede kurulan Robotik Kodlama Sınıfı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Altıeylül ortaokulunda “KAHEV Kodluyor Projesi” kapsamında; hayırsever Ece ve Ratip Böber çifti ve Bilgisayar Öğretmeni Çağlar Gülcek’in destekleriyle açılışı yapılan Robotik Kodlama Sınıfına,  hayırsever çiftin vefat eden oğulları Aziz Böber’in adı verildi.

İlçe Hastanesi Başhekimi Hilal Çam Abbak, Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Hayırsever Böber çifti ve Öğretmenlerinde katıldığı açılışta konuşan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Teknoloji çağındayız ve dünyada hemen hemen her alanda teknolojinin yoğun olarak kullanıldığını görüyoruz. Öğrencilerimizin teknolojiyi yakından takip etmeleri, teknoloji ile gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmaları ülkemiz ve yarınlarımız için çok önemli. Bu bağlamda ben Robotik Kodlama Sınıfı’nın çocuklarımıza düşünce, mücadele, sorun çözme, takım duygusu ve iş birliği becerilerini kazandırmada büyük destek olacağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilim ve teknolojiyle buluşmasına vesile olacak bu güzel proje için; Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV)’i, Hayırseverler Ece ve Ratip Böber’i ve Bigisayar Öğretmeni Çağlar Gülcek’i kutluyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Açılış sonrası sınıfta incelemelerde bulunan Başkan Güler, desteklerinden dolayı Böber çiftine teşekkür ederek plaket takdim etti.