köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’yi ağırladı

Başkan Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’yi ağırladı
28 Aralık 2022 18:49
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Aydın’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki bir Köşk Belediyesi’ni ziyaret etti.

Özhaseki’yi Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri karşıladı. İlçeye kazandırmış olduğu ve planlanan projelerle ilgili Özhaseki’ye bilgi veren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk her zaman çizgisini koruyan muhafazakar bir ilçedir. Genellikle ticaretle ilgilenir tam Kayseri gibi olmasa da birazcık ticari ilgileri var o bakımdan günlük haftalık farklı şehirlerden ilçemize gerçekten bir kaynak akışı söz konusu. Bizim bunları yönlendirmek için tekrar bir araya toparlayıp ticari potansiyeli arttırmak gayri safi milli hasılaya katkı sağlamak gibi projelerimiz var. Gıda pazarı projelerimiz var. Önemli ölçüde bunların zaman içerisinde planlanmasında, yapılmasında nasıl yapıldığı konusunda belediyecilikte duayen haline gelmiş büyüğümüzden bilgiler alacağız. Bu bizim için çok önemli. Biz yapmak istediklerimize odaklandık. Onun için şu anda en büyük beklentimiz belediyemizin gelecek projeksiyonu açısından yeniden planlamalar yapmak. Bu konuda gelişmelere belediyemizin hizmetlerini aksamadan devam etmesini sağlamak yeniden lider bir oyla en yüksek oyu alarak Köşk’te hep birinci olmak istiyoruz”. dedi.

AK Partili belediyelerin en büyük özelliğinin hizmet olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Önemli olan bir eser bırakmak ve hizmet etmek olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. AK Partili belediyelerin diğer belediyelerden en önemli farkı hangi şart altında olursa olsun hiçbir mazeret üretmeksizin hizmet etmeye gayret etmeleridir. Halk arasında bile çoğu zaman gittiğimiz bir beldenin ilçenin AK Partili mi, uzun yıllar AK Parti’de mi kalmış yoksa Cumhuriyet Halk Partisi’nde mi kalmış biz ilanlara, levhalara bakmadan sokaklara bakıp anlarız. Derler ki senelerce hizmet ettiğimiz için bizim uğraştığımız gayret ettiğimiz hizmet ettiğimiz şehirler bir farklı hale gelmiştir. Nihayetinde benim de 21 yıllık belediye başkanlığım var Cumhuriyet Halk Partisi’nden devraldık. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne 150’den fazla mahallesi gecekondu olan bunların hiçbirisinde 1 metre bile kanalizasyonu olmadan su borularının delik deşik olduğu hizmetin düşünülmediği hatta bazı mahalleler bize oy vermiyorlar diye cezalandırıldığı bir ortamda işe başlamıştık. Benden ilk randevu alanlarda hep ya haciz memuruydu ya da alacaklılardı. Aradan yıllar geçti, ayrılırken herkese dönüp helallik istediğim gibi bugün bıraktığım Kayseri Paris’le yarışacak bir şehirdir. Bizler çalışıyoruz, gayret ediyoruz, iyi niyetle uğraşıyoruz. Bunun neticesinde Allah Bereket veriyor.” diye konuştu.