köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Köşk Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi

Köşk Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi
26 Ekim 2022 13:14
A+
A-

Köşk Belediyesi ekipleri halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda 2022 – 2023 Egitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Köşk Belediyesi, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler okul kantinlerinde denetim gerçekleştirdi.

Kantinlerde hijyen ve sağlık kurallarını kontrol eden Zabıtalar, raflardaki ürünlerin etiket ve son kullanma tarihlerinide denetledi.

Okul kantin denetimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirdiklerini ve denetimlerin devam edeceğini belirten Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Hemşehrilerimizin sağlığı, huzuru ve esenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görevinin başında olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinlerindeki denetimlerini artırdı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Bu konuda Köşk Belediyesi olarak üzerimize düşenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Kurallara ve tedbirlere uyan tüm okul kantin işletmecilerimize teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz, çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin sağlığını korumak amacıyla okul kantinlerinde ve okul çevrelerinde gıda satışı yapan işletmelerde denetimlerini belirli periyotlarla gerçekleştirmeye devam edecek.” diye konuştu.