köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5884
EURO
34,8559
ALTIN
2.505,24
BIST
9.679,89
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
17°C
Köşk
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Güler; ‘Muhtarlarımız bizim yol arkadaşımız’

Başkan Güler; ‘Muhtarlarımız bizim yol arkadaşımız’
19 Ekim 2022 20:50
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda biraraya geldi.

Köşk Kaymakamı,ilçe protokolü ve belediye meclis üyelerininde katıldığı programda Muhtarlara seslenen Başkan Güler; “Muhtarlarımız mahallelerimizde bizlerin birer temsilcisi, yol arkadaşlarımız. Bu doğrultuda birlikte hareket ederek, istişare yoluyla ilçemiz adına güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız. Amacımız Köşk’ümüzü hak ettiği yerlere getirmek. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok kıymetli. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Mahalli hizmetler konusunda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Mahalle ayrımı yapılmaksızın hizmet!

Merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere ilçeye yapılan yatırımlarda özellikle mahalle ayrımı yapılmaksızın muhtarlarımızdan gelen taleplerin önem sırası ve aciliyet durumuna göre yapıldığının altını çizen Başkan Güler; “Vatandaşlarımızın yaşadığı mahallelerimizdeki ihtiyaç ve sorunları muhtarlarımızdan öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye – Muhtar işbirliği ile ilçemizdeki çalışmaların daha faydalı bir şekilde yürütüldüğünü gözlemliyorum. El birliği ile ilçemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer haline getireceğimizden şüphem yok. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine desteklerin dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.