köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler; ‘İlçemizi Doğalgaz konforuna kavuşturuyoruz’

Başkan Güler; ‘İlçemizi Doğalgaz konforuna kavuşturuyoruz’
1 Eylül 2022 20:35
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçede devam eden Doğalgaz nakil hatları çalışmalarında sona gelindiğini, Vatandaşların bu kış kademeli olarak Doğalgaz hizmetini kullanabileceklerini müjdeledi.

Serdaroğlu mahallesini ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan ve değerlendirmelerde bulunan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler: “Göreve geldiğimiz günden bu yana temiz ve konforlu bir yatırım olan doğalgazın, ilçemize kazandırılması için büyük gayret gösterdik. Girişimlerimiz sonucunda bugün burada ilçemizi Doğalgaz konforuna kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizi bir an önce doğalgaz’a kavuşturmak adına süreci yakından takip ediyioruz. Bu kapsamda bugün Serdaroğlu mahallemizi ziyaret ederek devam eden nakil hattı çalışmalarını yerinde inceledik, yetkililerden bilgiler aldık. Yaklaşık 20 gün sürecek nakil hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla hemşehrilerimiz bu kış kademeli olarak Doğalgaz hizmetinden istifade edebilecekler. Serdaroğlu mahallemizde II. Etabın tamamlanmasından sonraki süreçte ekiplerimiz diğer mahallelerimizde ilk çalışmalarına başlayacak. Hedefimiz en kısa zamanda ilçemizin tamamını doğalgaz konforuyla buluşturmak. Bu önemli yatırımın ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Bu kış Serdaroğlu mahallesi sakinlerinin doğalgazı kullanacağının müjdesini veren Başkan Güler: ilçenin doğalgaza kavuşmasının hava kirliliği, kentleşme ve modern şehircilik çalışmaları arasında en önemli adım olduğunu da sözlerine ekledi.