köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
17°C
Köşk
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Kooperatif market Aydın’da 18. şubesini Köşk’e açtı

Kooperatif market Aydın’da 18. şubesini Köşk’e açtı
28 Haziran 2022 12:06
A+
A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketin Köşk Şubesi Çarşı Mahallesi Nazar Sokak’ta hizmet vermeye başladı.

Saat 10:00’da yapılan market açılışına; İlçe Kaymakamı Tuğba Polat, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, Tarım Kredi Kooperatif Köşk Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Ege Bölge Müdürü Erdem Uz, Aydın Bölge Yöneticisi Ömer Akbaba ve vatandaşlar katıldı.

Şubenin Köşk’e ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Küresel krizle birlikte özellikle emtia ve gıda fiyatlarında tüm dünyada bir artış yaşandı. Bunu hep birlikte görüyoruz. En gelişmiş dediğimiz ülkelerinde enflasyonlarında çok ciddi artışlar oldu. Ülkemizde, bu sorunlardan ciddi anlamda etkileniyor ama devletimiz; vatandaşımıza en az yansıması yönünde gayret gösteriyor. Bu kapsamda, direkt olarak çiftçiden sofraya arada aracı olmadan vatandaşımıza hakikaten daha ucuz ürünü sunmak adına Tarım Kredi Kooperatiflerimiz bu marketleşme yoluna gitti. Bu bağlamda, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla vatandaşlarımızın daha ekonomik ve daha rekabetçi bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için açılan bu marketlerden birinin de ilçemizde olması bizler için çok sevindirici. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

“Başka eller değmeden, tarladan sofraya” sloganı ile şuan Köşk mağazasını açtıklarını söyleyen Tarım Kredi Aydın Bölge Yöneticisi Ömer Akbaba; “Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve tüm Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlar. Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi olmak için çalışmaktadır. Ortaklarımızdan aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek veya işleterek kooperatiflerimizin yanı sıra Kooperatif Marketlerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyoruz. Üreticimizin hakkını koruduğumuz gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerimizde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyoruz. İlk şubesini 2017’de açtığımız ve büyükşehirlerde teşkilatlanan kooperatif marketlerimizin, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz.” dedi.