köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
26°C

Vekil Savaş ve Başkan Güler’den sel mağdurlarına destek

Vekil Savaş ve Başkan Güler’den sel mağdurlarına destek
17 Haziran 2022 21:38
A+
A-

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; dün akşam saatlerinde yağan kuvvetli yağışla birlikte meydana gelen su taşkınından zarar gören Başçayır ve Kızılcaköy mahallesini ziyaret etti.

AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yazgan, İl ve İlçe Yönetimlerinin ve belediye meclis üyelerinin katıldığı ziyaretlerde; mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, taşkının mahallelere verdiği zararlar hakkında bilgiler alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

GEREKLİ TÜM ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ

Mahallelerde taşkından meydana gelen mağduriyeti gidermek için yapılacak tüm çalışmaları başlattıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş ve İlçe Başkanımız Sn. Halil Mollaoğlu ile birlikte sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimizi ziyaret ederek, taleplerini dinledik. Onların bu mağduriyetlerini giderebilmek adına yapılması gereken ve mahallelerimizin ihtiyaçları yönünde değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Vekilimiz, vatandaşlarımıza her konuda destek olacaklarını ifade etti. Bizde, Köşk Belediyesi olarak böylesi felaketlerin yaşanmaması için mahallelerimizde gerekli tüm adımları atıyoruz. Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş’a ilçemize ve mahallelerimize vermiş olduğu desteklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Umarım ülkemizde ve ilçemizde böylesi felaketler bir daha yaşanmaz.” diye konuştu.