köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
16°C
Köşk
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Güler, 60 milyonluk enerji yatırımı için kolları sıvadı

Başkan Güler, 60 milyonluk enerji yatırımı için kolları sıvadı
31 Mayıs 2022 19:35
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; geçtiğimiz günlerde 2. Etap çalışması başlatılan 23 Milyon TL maliyetli Enerji Nakil Hatları’nın yer altına alınması çalışmalarına ek olarak ilçe merkezi ve mahallelerindeki enerji nakil şebekesinin tamamen yenilenmesi için kolları sıvadı.

Çarşı ve Soğukkuyu mahallelerinde devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla hayata geçirilmesi planlanan, tamamlanan ve devam eden şebeke tesis çalışmalarıyla birlikte toplam maliyeti 60 Milyon TL yi bulan dev yatırım ile ilgili ADM Elektrik Dağıtım A. Ş. yetkilileriyle bir araya gelen Başkan Güler; proje konusunda bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

Bu proje ile enerji hatlarında meydana gelen sorunlardan kaynaklı vatandaş mağduriyetini tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “İlçemizde enerji ihtiyacı nüfusun da artmasıyla doğru orantılı şekilde çoğalıyor. Burada en önemli sorun elbette enerji nakil hatlarında; hava şartlarından ve zamandan kaynaklanan sorunlar. Bunun giderilmesi için girişimlerimiz sonucunda başlatılan nakil hatlarının yer altına alınması projesi kapsamında ilk etabı olan Serdaroğlu ve Altıeylül mahallelerimizde ki çalışmaların tamamlanmasıyla ikinci etap; Soğukkuyu ve Çarşı mahallelerimizde başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Buna ek olarak talebimiz doğrultusunda ADM Elektrik A. Ş. ile birlikte hatların uzun ömürlü olabilmesi için ortaklaşa ve uyum içerisinde bir çalışma için kolları sıvadık. Tesis çalışmalarının tamamlanmasıyla hayata geçirmeyi planladığımız ve toplam maliyeti 60 Milyon TL yi bulan bu kapsamlı yatırım sayesinde; Köşk halkımızın enerji ihtiyacının güvenli bir şekilde karşılanmasını ve enerji hatlarında meydana gelen sorunlardan kaynaklı hemşehrilerimizin mağduriyetini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.