köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
16°C
Köşk
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Belediye yaz boyunca ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürecek

Belediye yaz boyunca ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdürecek
26 Mayıs 2022 09:57
A+
A-

Köşk Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz dönemi yaşaması ve halk sağlığının korunmasına yönelik Köşk’ün dört bir yanında periyodik ilaçlama çalışmasını sürdüreceğini açıkladı.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla kış mevsiminde başlatılan larva, uçkun ve haşere ilaçlamalarının devamı olarak yaz mevsimi boyunca tüm mahallelerde periyodik olarak yapılacak olan sinek, sivrisinek, zararlı böcekler vb gibi haşereler için ilaçlama çalışmasının startını verdi.

İlkbahar döneminde haşarat ile mücadele çalışmalarını kapsamında lavrasit, karasinek, sivrisinek ve uçkunlar için ilaçlama çalışmasının tamamlanmasının ardından ikinci etap olan kanalizasyon kanallarının, mazgal ve logar çukurları ile yağmursuyu tahliye kanallarının ve mezarlık alanlarının ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Güler; “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Hemşehrilerimizi önemsiyor ve onları çok seviyoruz. Bu sebeple ilaçlama çalışmalarını mevsimsel değil yıl boyunca planlanan program dahilinde sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdi de yaz dönemi olan ilaçlama çalışmasının üçüncü etabındayız. Vatandaşlarımızın rahat bir yaz mevsimi geçirebilmesi için ilçemizin dört bir yanında makine teçhizatına kazandırmış oluğumuz yeni ve modern ilaçlama makinesi ile ilaçlama çalışmalarımızı düzenli olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Belediye ekiplerinin ilaçlama uygulamalarında, Dünya Sağlık Örgütü onaylı çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçların kullanıldığı belirtildi.