köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşk’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Köşk’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
19 Mayıs 2022 17:21
A+
A-

Köşk’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Recep Tayyip Erdoğan Meydanında düzenlenen etkinliğe Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, İlçe Jandarma Komutanı Alper Polat, İlçe Emniyet Amiri İsmail Akbulut, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Selim Karataş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salih Kotan, daire amirleri, meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Program Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenk sunma töreniyle başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden etkinlik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Salih Kotan’ın, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti. Öğrnecilerin şiirler okuduğu etkinlikte, Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri izleyenleri büyüledi. Programın son bölümünde Çeşitli yarışmalarda öğrencilere ödülleri verildi.

Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Aziz Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğin temellerinin atıldığı bu kutlu günün 103. yıl dönümünde başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz Şehitlerimizi ve isimsiz tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.