köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Belediye Başkanı Güler; ‘İlçemizde ulaşım daha konforlu hale geldi’

Belediye Başkanı Güler; ‘İlçemizde ulaşım daha konforlu hale geldi’
18 Mayıs 2022 11:36
A+
A-

Köşk Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Nuri Güler’in başlattığı yol seferberliği kapsamında ilçenin çehresini değiştirecek ve ulaşımı kolay hale getirecek yol bakım, yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan program ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Cumadere mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarının yanı sıra Altıeylül mahallesinde bulunan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı tali yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

İlçe halkını rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşturmak için çalışmaların hız kesmeden süreceğinin müjdesini veren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk’te göreve başladığımız günden bu yana hemşehrilerimizin bizden en önemli taleplerinden biri de yol çalışmaları oldu. Bizde bu konuya özellikle eğildik ve ilçenin pek çok bölgesinde yol sorununu çözüme kavuşturduk ve etmeye de devam ediyoruz. Gerek mahalle içi gerekse tarım arazisi, ova ve dağ yollarımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte ilçemizde ulaşım daha konforlu bir hale geldi. Hedefimiz, yapılan program dahilinde vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirerek ilçemizin tamamında en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımıza daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak.” diye konuştu.