köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Belediyeden incir sezonu öncesinde yol çalışması rekoru kırıldı

Belediyeden incir sezonu öncesinde yol çalışması rekoru kırıldı
9 Mayıs 2022 11:23
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler incir sezonu öncesinde çiftçilerin ulaşım ağı kalitesi güzelleştirilmeye devam ediyor.

Köşk’ün yüksek kesiminde yaşayan vatandaşların büyük bir bölümünün tarım ve çiftçilikle uğraştığını belirten Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk Belediyesi olarak ekiplerimiz kış boyunca yol çalışmalarını sürdürdü. İlçe tarihinde sadece bir kış sezonunda bu kadar rekor saatte greyder çalışması yapılmamıştır. Durmadık, mola vermedik ve incir sezonu öncesinde greyder yol çalışmalarımızı da tamamlamak üzereyiz. Hemşehrilerimiz için bu çalışmayı yapmak bize nasip oldu. Amacımız, vatandaşımıza, çiftçimize, üreticimize hizmet etmek. Çiftçinin yolunun yapılması demek, Köşklünün, Köşk’te yaşayan hemşehrilerimizin yolunun yapılması demek.” ifadelerini kullandı.

Yaz mevsimi ve incir sezonu öncesinde çiftçilerin yol güzergâhlarının rahat ve kullanışlı olması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Güler; ” İncir sezonunda üreticilerimizin incir bahçelerine rahat bir şekilde gidebilmeleri, mahsüllerini rahatlıkla taşıyabilmeleri için sezon öncesinde yollarımızı hemşehrilerimiz için hazırladık. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.