köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşklü gençler için sentetik halı saha çalışmaları başladı

Köşklü gençler için sentetik halı saha çalışmaları başladı
5 Mayıs 2022 14:36
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Koçak Mahallesi’nde yapılacak olan sentetik halı saha yapım çalışmalarına start verdi.

Geçtiğimiz günlerde Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın katkılarıyla Serdaroğlu, Çarşı, Kızılcayer, Koçak, Ilıdağ ve Ahatlar mahallelerine yapılacak olan 6 yeni sentetik halı saha için protokolü imzalamasının ardından çalışmalara start verdi. İlçeye kazandırılacak olan 6 yeni sentetik halı saha için Serdaroğlu ve Çarşı mahallelerinin ardından şimdide Koçak Mahallesi’nde çalışmalar başladı.

Modern ilçe olma hedefiyle ilçede ilerleyen çalışmaların yanı sıra sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin rahatlıkla yapılabileceği modern spor tesisi ve alanlarının oluşturulduğunu ifade eden Başkan Güler, “İnsanlarımız, gençlerimiz her şeyin en güzeline layık. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Gençler, Köşkümüzün en kıymetli hazinesidir. Koçak İlkokulu arkasında bulunan alanda Koçak, Güzelköy ve Cumadere mahallelerinde ikamet eden gençlerimiz ve futbolseverler için 20×40 ebatlarında yeni bir sentetik halı saha yapımı için çalışmalara başladık. Gençlerimize ve futbolseverlere hayırlı olsun” dedi.