köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
28°C
Köşk
28°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşk Belediyesi 3 bin kişilik iftar yemeği düzenledi

Köşk Belediyesi 3 bin kişilik iftar yemeği düzenledi
29 Nisan 2022 11:05
A+
A-

Ramazan ayı boyunca iftar çadırı ve evlere sıcak iftar yemeği servisi sağlayan Köşk Belediyesi, vatandaşları Recep Tayyip Erdoğan Meydanında düzenlenen iftar programında buluşturdu.

Yemek masalarıyla donatılan binlerce kişilik bereketli sofralar, ilçe meydanını ve yolları tamamen kapladı. İftar öncesinde yerlerini alan binlerce Köşklü, Köşk Belediyesi’nin iftarına büyük ilgi gösterdi.

İftar programına 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, 22. ve 24. Dönem AK Parti Aydın vekili Semiha Öyüş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, il ve ilçe yönetimleri, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Mhp Köşk İlçe Başkanı Levent Güler, Ülkü Ocakları teşkilatları,   belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Ramazan ayının paylaşım ve dayanışma ayı olduğunu belirten Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Böyle büyük ve güzel bir organizasyonla genci yaşlısı binlerce vatandaşımızı bu sofralarda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Covid salgını dolayısıyla toplu iftar programlarına iki yıl ara vermiştik. Şükürler olsun ki o ayrılık günleri geride kaldı ve bu gün iftar soframızda bir aradayız. Belli ki, kıymetli hemşehrilerimiz de bu birliktelik zamanlarımızı çok özlemiş. Bugün de hava güzel, sizlerle gönül sofrasında kucaklaşmak ve bir arada olmak çok daha güzel. Rabbim, inşallah bütün ramazan aylarının huzurunu, bereketini ve kardeşliğini daimi suretle bu memleketin ve İslam toplumunun üzerinden eksik etmesin. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Şimdiden tüm hemşehrilerimin mübarek ramazan bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.