köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3645
EURO
34,9594
ALTIN
2.324,26
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Belediye Başkanı Güler’den Kadir Gecesi mesajı

Belediye Başkanı Güler’den Kadir Gecesi mesajı
27 Nisan 2022 18:49
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Nuri Güler mesajında, “Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan’ın son günlerini yaşarken bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, Kadir gecesinde Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığını da hatırlattığı mesajında; “Kur’an’ı Kerim’in vahiy yoluyla Peygamberimiz Hz. Muhammed’e gönderilmeye başlandığı Kadir Gecesi’nde yapılan ibadetlerin bin aydan daha faziletli olduğu, yüce kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’de anlatılmıştır. Rabbimizin engin rahmetiyle umut, bağışlanma ve huzur kapılarının açıldığı Kadir Gecesi, derin bir tefekkür ve samimi bir muhasebe ile bizi değerli kılan inanç ve ahlakı yeniden kuşanma zamanıdır. Bu mübarek gecenin vicdanlarımızı aydınlatmasını, gönüllerimizi huzur ve sükûnetle doldurmasını, dualarımızı en güzel mertebede buluşturmasını temenni ediyorum. Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı, topyekun insanlığın ve bilhassa İslam dünyasının geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.