köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
22°C
Köşk
22°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Köşk’te zabıtadan bayram öncesi sıkı denetim

Köşk’te zabıtadan bayram öncesi sıkı denetim
25 Nisan 2022 15:13
A+
A-

Köşk Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde de ilçedeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta ekipleri, ramazan bayramı öncesinde marketlerdeki reyonları gezerek, gıda ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artışlarından raf ve kasa fiyatları arasındaki uyuşmazlıkların yanı sıra hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihi ve saklama koşulları açısında titiz bir denetimde bulundu.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren marketlere yönelik denetimlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı, güvenliği ve esenliği için denetimlerimiz periyodik olarak gerçekleşmeye devam edecek.” dedi.

Yetkililer, denetimler dışında da vatandaşların fiyatlarla ilgili şikâyetlerini, Ticaret Bakanlığı’nın ‘Alo 175 Tüketici Danışma Hattı’na ve Köşk Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü arayarak, bildirebileceğini kaydetti.