köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5885
EURO
34,7665
ALTIN
2.507,79
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
17°C
Köşk
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Minik öğrenciler belediye başkanı Güler’i ziyaret etti

Minik öğrenciler belediye başkanı Güler’i ziyaret etti
6 Nisan 2022 14:41
A+
A-

Adnan Menderes İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni eşliğinde Belediye Başkanı Nuri Güler’i makamında ziyaret etti.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Belediye başkanı Nuri Güler’in makamına gelen öğrenciler, burada başkana soru yağmuruna tuttular. Öğrenciler, belediye çalışmaları, önümüzdeki 5 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette Başkan Güler, çocuklarla tek tek ilgilenerek öğrencilere belediye ve belediyecili hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Köşk’te var olan eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için her türlü çabayı göstermek ve destek sağlamak için gereken tüm çalışmaları hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Güler; “Yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. İlçemizde eğitim alanındaki başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum .” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nuri Güler, öğrencileri her zaman ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek öğrencilere hediye takdim etti. Adnan Menderes İlkokulu öğrencileri ve öğretmeni yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı Belediye Başkanı Nuri Güler’e teşekkürlerini ettiler.