köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5484
EURO
34,8615
ALTIN
2.430,97
BIST
9.722,09
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
25°C
Köşk
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
30°C

Başkan Güler’in Ankara temasları

Başkan Güler’in Ankara temasları
31 Mart 2022 18:16
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçede gerçekleştirilecek hizmetler hakkında temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankarada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret eden Başkan Güler, ziyaret esnasında ilçe genelindeki hizmetler, yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak destek talebinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sn. Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, ilçemize kazandırmak istediğimiz projeler ile ilgili desteklerini istedik. Nazik kabullerinden ve bize gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ile de bir araya gelen Başkan Güler, kendilerine gösterilen yakın ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.