köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
17°C
Köşk
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Doğalgaz dağıtım hattı çalışmaları hızla devam ediyor

Doğalgaz dağıtım hattı çalışmaları hızla devam ediyor
30 Mart 2022 09:25
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığıyla gerçekleştirdiği görüşmeler ve Belediye Meclisinde 02.11.2022 tarihinde alınan karar doğrultusunda Dalama – Köşk arası nakil hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçe merkezinde başlatılan dağıtım hattı çalışmaları hızla devam ediyor.

Önümüzdeki kış aylarında kademeli olarak kullanıma sunulacak olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili konuşan Başkan Güler; “Hizmetlerimizde ve projelerimizde halkımızın refahı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomik ve çevreci yakıt olan doğal gaz konforuyla buluşması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Doğalgaz kullanımı ile birlikte özellikle de kış aylarında yaşanılan hava kirliliği tamamen çözülecek ve daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız. Projelerimiz arasında önemli yere sahip doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına yaptığımız çalışmalar arasında büyük bir mesafe almış olacağız. Ekiplerin farklı noktalarda gerçekleştirdiği eş zamanlı yaptığı iş programıyla; Dalama Köprüsü’nden Serdaroğlu Mahalle merkezi olarak bilinen Armutlukuyu mevkiine iki hafta gibi kısa bir sürede ulaşıldı. Süreci ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. İlçemizdeki doğal gaz dağıtım ağı büyümeye devam ederken, Hedefimiz önümüzdeki kış doğalgazı kademeli olarak hemşehrilerimizle buluşturmak.” diye konuştu.