köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Hafızlar törenle cübbelerini giydi

Hafızlar törenle cübbelerini giydi
28 Mart 2022 14:34
A+
A-

Köşk’te, Kur’an-ı Kerim’i hıfz ederek ezbere okuyan öğrenciler için düzenlenen törende hafız olan 26 öğrenci hafızlık cübbelerini giyerek hafızlıklarını dinletti.

Köşk İlçe Müftülüğü Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu hafızlık öğrencileri düzenlenen Hafızlık Merasimi ile cübbelerini giydi. Köşk Çevre Yolu Akşemsettin Camii’nde gerçekleştirilen törende 26 hafızlık öğrencisi ilk kez cübbelerini giyerek Kur’an-ı Kerim’i hıfz etti. Köşk İlçe Müftülüğü koordinesinde düzenlenen etkinliğe katılan misafir hatipler tilavetleri ile misafirlere Kur’an-ı Kerim ziyafeti sundu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Köşk İlçe Müftüsü Muhammet Meral, günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından hafız olmaya hak kazanan 26 öğrenci, cübbelerini giyerek Kur’an-ı Kerim’i hıfz etti. Çocuklarını heyecanla izleyen hafız annelerine de gül takdim edildi. Merasim sonunda hafızlara Köşk İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Merasim, Türkiye ve dünya çapında derece almış kurra hafızları ve Aydın’da görev yapan hocaların Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Reisü’l-Kurra vekili İzmir Hisar Camii İmam-Hatibi Kurra Hafız Selim Menteşeli’nin yaptığı dua ile sona ererken öğle namazına müteakip misafirlere aşure ve keşkek ikramı yapıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ilçe müftüleri, Köşk’te görev yapmış müftüler ve çok sayıda Kur’an sevdalısı katıldı.