köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler, Doğan spor’u yalnız bırakmadı

Başkan Güler, Doğan spor’u yalnız bırakmadı
21 Mart 2022 13:16
A+
A-

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, şampiyonluk yolunda ilerleyen Köşk Doğan Spor’u oynadığı kritik maçta yalnız bırakmadı. Başkan Güler, Aydın 1. Amatör 3. Grup’ta Köşk’ü başarıyla temsil eden Doğan Spor Futbol Takımı’nın ilçe stadyumunda Umurlu Spor ile karşılaştığı futbol müsabakasını tribünden futbolseverlerle birlikte izledi.

Vatandaşların ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç’ta Köşk Doğan Spor sahadan 5 – 2 galip ayrılarak şampiyonluk için büyük avantaj elde etti.

Maç sonunda sahaya inen ve maçta güzel bir mücadele sergileyerek sahadan gaip ayrılan Doğan Spor ekibini tebrik eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “İki takımı da bugün sergiledikleri oyun için tebrik ediyorum. Sporun kaybedeni yoktur. Köşk Doğan Spor takdir edilesi bir mücadele ortaya koydu ve sahadan galip ayrıldı. Baktığımız zaman son yıllarda ilçemizde spor adına çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Bizde Köşk Belediyesi olarak Köşk’ümüzü spor alanında ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takımımızın son maçında da istediğini alarak şampiyon olacağına olan inancımız tam. Tribünden hemşehrilerimiz ile birlikte izlemek, coşkularına ortak olmak çok keyif vericiydi.” diye konuştu.

Sonrasında Doğan Spor ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, aldıkları galibiyeti kutlamak için ekibi yemeğe götürdü. Doğan Spor yönetimi ve futbolcular Başkan Güler’e kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.