köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5769
EURO
35,0003
ALTIN
2.428,87
BIST
9.722,09
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
25°C
Köşk
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Açık
29°C

Yağışlı havalar Köşk çayı’nı coşturdu

Yağışlı havalar Köşk çayı’nı coşturdu
10 Mart 2022 12:02
A+
A-

Köşk’te, yağan yağmurlar ve eriyen karlar, yaz aylarında debisi oldukça düşen Köşk Çayını coştururken, bölgedeki üreticiler de yeni sezon için umutlandı.

Köşk, son yılların en yağışlı kış mevsimlerinden birini geçirdi. Özellikle yüksek kesimler, yoğun kar yağışından nasibini aldı. Bol yağış, ilçedeki su kaynaklarından olan Köşk Çayı’na da hayat verdi.

Gökkiriş mahallesi sınırlarında bulunan Hacet Dede tepesinin doğusundan doğarak geçtiği topraklara bereket getiren ve Menderes nehrine dökülen Köşk Çayı, karların erimesi ve yağan yağmurla birlikte coştu. Çayın debisi oldukça yükselirken, İlçe merkezinden de geçen çay’ın coşkun bir şekilde akması üreticileri ve vatandaşları sevindirdi.

ETİKETLER: , , , , ,