köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Köşk Dogan spor, şampiyonluk yolunda

Köşk Dogan spor, şampiyonluk yolunda
2 Mart 2022 10:47
A+
A-

Köşk Doğan spor ile Yenipazar Gençlerbirliği Belediye spor’un liderlik mücadelesinde kazanan Köşk Doğan spor oldu.

A. Satvet Köşklü stadyumunda oyanan ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada ev sahibi Doğan spor rakibini 3-2 mağlup ederek Aydın 1. Amatör 3. grupta liderliğe yükseldi.

Bu skorla yenilmezlik serisini koruyan ve grubunda liderliğe yükselen Doğan spor’un teknik direktörü Savaş Güleser, maç sonrası yaptığı açıklamada; “Hafta içi çalışmalarımızı yaparken bu maçın iki takım için önemini biliyorduk. Böylesine önemli bir maçta kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldiğimiz için mutluyuz. Başta galibiyette en önemli yer çocuklarımızın. Hepsinin anlından öpüyorum. Köşk Doğan sporun tarihinde güzel şeyler var. İnşallah buna bir güzellik daha ekleyeceğiz. Bu yıl lig statü olarak play-off oynamayı gerektiriyor. Bütün gücümüzle buna asılacağız. Her maça aynı disiplinle, bozmadan seyircilerimizinde desteğiyle takımımızı hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.