köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
27°C
Köşk
27°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Güler gençlerle omuz omuza

Başkan Güler gençlerle omuz omuza
3 Şubat 2022 15:14
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Köşk İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Rıdvan Enes Özçiftçi ve AK Parti Köşk Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Başkanı Nuri Güler’i makamında ziyaret etti.

Gençlere ve gençlik çalışmalarına her zaman önem veren Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, kendisini ziyarete gelen AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi. AK Parti Köşk Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Rıdvan Enes Özçiftçi ve gençlik kolları yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nuri Güler; “Her şeyden önce Ak Partimizin Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı olarak yeni dönemdeki görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin donanımlı olması, samimi olması, öz güven içerisinde sosyal yönü zengin bir şekilde toplum içerisinde yer alması, hem partimize olan güveni hem de kendinizdeki güven duygusunu oluşturacaktır. O anlayış içerisinde biz sizleri seviyoruz. Sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak amacıyla gayret gösteriyoruz. Belediyemizin hizmetlerini bizi seven güvenen ve oylarıyla buralarda olmamıza vesile olan hemşehrilerimize yakışır bir şekilde yapmak, devletimize vatanımıza, milletimize, bayrağımıza bağlı nesiller yetişmesi açısından gayret göstermek” dedi.

Gençlik Kolları Teşkilatı olarak yapmayı planladıkları ve öncelikli hedeflerini aktaran gençler ilçe genelinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Güler’e teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından Başkan Güler ve Gençlik Kolları Teşkilatı hatıra fotoğrafı çekildi.