köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
22°C
Köşk
22°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Köşk Esnaf Odası’na yeni aday

Köşk Esnaf Odası’na yeni aday
30 Aralık 2021 17:45
A+
A-

Köşk’te yaklaşık 33 yıldır tornacılık yapan Süleyman Akyol, ilçedeki esnaf ve sanatkara ‘Daha iyi hizmet’ parolası ile adaylığını açıkladı. Başkan olarak maaş almak için değil her geçen gün zor şartlarda yaşam mücadelesi veren esnaf ve sanatkara hizmet için aday olduğunu belirten Akyol, “Hizmeti esnafın ayağına götüreceğiz” dedi.

Esnaf ve Sanatkarın sadece mesleklerini icra eden topluluk değil aynı zamanda önemli bir kamu hizmeti veren kişiler olduğunu kaydeden Süleyman Akyol, oda ve yönetiminin öneminin pandemi döneminde bir kez daha ortaya çıktığını belirtti. Bu tür kuruluşların sadece aidat toplayan kurumlar değil zor günlerde üyelerinin yanında olması gereken kuruluşlar olması gerektiğini kaydeden Akyol, “Esnaflarımızın daha iyi koşullarda hizmet verilmesini sağlayacak çeşitli projelerimiz olduğu gibi, esnafın daha iyi hizmet almasını sağlayacak projelerimiz de var. Seçilmemiz halinde mesleki eğitimin yanında çırak sorununa ve çırakların yaşadığı sorunların çözümü için de çalışmalar yapacağız. En önemlisi bulunduğu makamdan güç alan değil bulunduğu makama güç katan bir hizmet anlayışı ile esnaf ve sanatkarımıza hizmete talibim” dedi.

33 yıldır tornacılık yapan 51 yaşındaki Süleyman Akyol, Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra çalışma hayatının tamamını Köşk’te sürdürdüğünü belirtti.