köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5400
EURO
34,8662
ALTIN
2.431,77
BIST
9.645,02
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Köşk’te sokak köpekleri bir çocuğa saldırdı

Köşk’te sokak köpekleri bir çocuğa saldırdı
3 Aralık 2021 09:55
A+
A-

Olay Serdaroğlu mahallesi, Güçlü sokakta Çarşamba günü öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okula gitmek üzere evden ayrılan 11 yaşındaki B. G. yolda başı boş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevreden durumu fark edenlerin müdahalesiyle köpeklerden kurtarılan B. G. saldırı esnasında ayak ve bacaklarından ısırılarak yaralandı. Vatandaşların ve ailesinin yardımıyla hastaneye götürülen çocuğa gerekli aşıların yapılarak tedavi edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Başı boş köpekler tehlike saçıyor

Sayıları her geçen gün artan ve saldırganlaşmaya başlayan sokak köpeklerinden duydukları endişeyi dile getirerek çocuklarını okula göndermekten korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri; “Sokaklarda sürü halinde geziyorlar. Her geçen günde saldırganlıkları artıyor. Barınak yetkililerinden defalarca bu konuyu çözmelerini istedik. Başı boş köpekleri toplamaları gerekirken, geldiler baktılar arabadan bile inmeden bu köpekler uysal diyerek hiç birşey yapmadan gittiler. Sadece bu mahallede değil, Köşk’ün tüm mahallelerinde aynı sorun var. Bugün çevrede insanlar olmasaydı bu çocuğun başına çok daha kötü birşey gelebilirdi. Kimseye birşey olmadan, barınak yetkililerinin bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz.” diye konuştular.