köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Açık
29°C
Köşk
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Köşk’te kanalizasyon suları sulama kanalına akıyor, Yetkililer uyuyor

Köşk’te kanalizasyon suları sulama kanalına akıyor, Yetkililer uyuyor
17 Kasım 2021 14:35
A+
A-

Köşk, Altıeylül mahallesi, Azmak mevkiinde çiftçilikle uğraşan arazi sahipleri, kanalizasyon rogarlarından çıkan lağım sularının, sulama kanalına karışmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ’yi sorumlu tutarak yetkililerin görevlerini yapmamasından dert yandılar.

Kanalizasyon rogarlarından taşan suyun halkın sağlığı için ciddi bir tehdit olduğunu vurgulayan arazi sahipleri; “Manzarayı görüyorsunuz. Kanalizasyondaki lağım suları yaklaşık bir haftadır sulama kanalına akıyor ve yetkililer uyuyor. Bu kanaldan arazisini sulayan pek çok çiftçi arkadaşımız var. Vatandaşların sağlığını tehdit eden bu durumun ve pisliğin ortadan kaldırılması için bir an önce ASKİ yetkililerini göreve davet ediyoruz.” diye konuştular.