köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5844
EURO
34,8069
ALTIN
2.511,28
BIST
9.693,46
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Hafif Yağmurlu
17°C
Köşk
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Güllüköy’lülerden Başkan Güler’e teşekkür

Güllüköy’lülerden Başkan Güler’e teşekkür
30 Eylül 2021 17:06
A+
A-

Köşk Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla yapılan program çerçevesinde ilçe merkezi ve mahallelerinde yolları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başçayır Mahallesi Güllüköy Yerleşim Yeri’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Başçayır Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen ve yol çalışmalarını inceleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk merkez ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve ulaşım kalitesinin arttırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Başçayır Mahallemizde de ulaşım ağını daha sağlıklı bir noktaya ulaştırma kapsamında uzun yıllardır çözülemeyen Güllüköy Yerleşim Yeri’ndeki parke taşı döşeme sorununu elimizden gelen özverili çalışmayla kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.  Hedefimiz, Güllüköylü hemşehrilerimizin daha refah bir yaşam sürdürebilmeleri.” diye konuştu.

Güllüköy Yerleşim Yerinin ayrı bir yol sorunu olan Güllüköy – Menteşeler/Kızılcaköy/Ketenyeri Bağlantı Yolu’nda da çözüm odaklı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Nuri Güler; “Mahalle sakinlerinin ve vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı ham toprak halde bulunan, kış mevsiminde neredeyse yolun büyük kısmının eğiminden dolayı çamur olmasıyla kullanılmakta çok zorluk çekilen Güllüköy – Menteşeler/Kızılcaköy/Ketenyeri Bağlantı Yolu’nu da bu yıl zeytin hasadının da olduğu yaklaşan kış mevsimi öncesinde parke taşı döşeme çalışması yaparak hem araç trafiği hem de vatandaşlar için daha kullanışlı bir hale getirdik. Bağlantı yolunun parke taşı döşemesi bu gün itibariyle tamamlanacak.  Başçayırlı ve Güllüköylü hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başçayır Mahalle ziyareti sırasında mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla kahve içen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Güllüköy sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Köşk Belediyesi’nin mahallede gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Güllüköy mahalle sakinleri Başkan Güler’e ve Köşk Belediyesi ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.