köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Köşk Doğanspor Master’lar Elit Master Lig’e davet edildi

Köşk Doğanspor Master’lar Elit Master Lig’e davet edildi
1 Nisan 2021 15:23
A+
A-

İlçemizin tecrübeli futbol ekibi Köşk Doğanspor Master’lar futbol takımına 2016 yılından bu yana katıldığı müsabakalarda göstermiş olduğu başarılar ve centilmenliklerinden dolayı , Türkiye genelinde 2018 yılından beri faaliyet gösteren; profesyonel Master Futbol takımlarını bünyesinde bulunduran Elit Master Lig’den davet geldi.
Aydın bölgesinde oluşturulacak Lig için Elit Master Lig Başkanı Erkan Soyyiğit, Tahkim Kurulu Başkanı Binali Kartal ve Lig Koordinatörü Mehmet Aydın, Takım Başkanı İlyas Doğan ve Armağan Çiçek ile bir araya gelerek katılım sözleşmesi imzaladı.
Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren Takım Başkanı İlyas Doğan yaptığı açıklamada; ” Öncelikle 2016 yılından günümüze futbol takımımızın aldığı başarılarda emeği geçen tüm takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 40 yaş üzeri tecrübeli futbolcu arkadaşlarımızı yeniden kazandırmak ve Köşkümüzü en iyi şekilde temsil etmek amacıyla kurduğumuz takımımızın Elit Master Lig’den aldığı bu davet bizleri son derece memnun etti. Elit Master Lig ailesine bu nazik davetleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada çıktığımız müsabakalarda Köşkümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takıma katılmak isteyen 40 yaş üzeri tüm futbolseverleri takımımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.