köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
26°C

Başkan Güler’in Ankara ziyaretleri

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ilçemiz ile ilgili projeleri ve yatırımları takip etmek ve projelere destek almak için Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Güler’in Ankara ziyaretleri
14 Ocak 2021 14:25
A+
A-

Köşk ile ilgili yatırımların takibi için Ankara’ya çıkarma yapan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt  Selçuk’u, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet  Kasapoğlu’nu ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı  ziyaret etti.

Ankara’da gitmiş oldukları bütün kurumlarda en iyi şekilde ağırlandıklarını ve görüşülen konular hakkında olumlu yanıtlar aldıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler yaptığı açıklamada, “Çağdaş belediyecilik anlayışı ile planlı kentleşmeyi sağlamak ve Köşk’ümüzü  marka şehirlerden biri haline getirmek için üretmiş olduğumuz projeleri görüşmek ve projelerimize destek aramak üzere Ankara’da Bakanlıklarımızı ziyaret ettik.  Çarşı mahallemizde projesini tamamladığımız ve ihale süreci başlayan 8 dönüm alan üzerine inşaa edilecek Sosyal Tesis ve Park projesi ve Soğukkuyu mahallemizde proje aşaması  tamamlanan 100 dönüm üzerine yapmayı planladığımız Millet Bahçemiz hakkında bilgiler verdik ve Köşk’ümüze kazandırmayı hedeflediğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak desteklerini istedik.  Ziyaretlerimiz olumlu bir havada geçti. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda, her zaman Köşk’lü hemşerilerimize gönülden hizmet ederek, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini Köşk’ümüzde sergileme gayreti içerisinde olduk. Bu hedefimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Savaş, Sn. Metin Yavuz, Sn. Rıza Posacı ve Sn. Bekir Kuvvet Erim olmak üzere; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt  Selçuk’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na,  Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet  Kasapoğlu’na ve Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Sn. Kaya Yıldız’a misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.