köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Parçalı Bulutlu
29°C
Köşk
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Açık
25°C

Köşk’teki okullar ‘Okulum Temiz Belgesi’ aldı

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu ‘Okulum Temiz Kampanyası kapsamında, Köşk merkez ve mahallelerinde bulunan tüm okullara “Okulum Temiz” belgesi verildi.

Köşk’teki okullar ‘Okulum Temiz Belgesi’ aldı
18 Aralık 2020 14:56
A+
A-

Köşk’te  “Okulum Temiz” belgesi için başvuru yapan okulların tamamı “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazandı. Bugün Ayla Vural Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen törenle “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazanan okulların müdürlerine, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler tarafından belgeleri takdim edildi.

Okulum temiz kampanyası belge takdim töreninde konuşan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler konuşmasında,

“Tüm dünyada  olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Kovid-19 salgını yaşam şeklimizi büyük ölçüde değiştirdi. Bir yandan pandemi ile mücadele ederken aynı zamanda da pandemi döneminde alınan tedbirler ile kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için yeni normal hayatımızın gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Bunların başında da şüphesiz ki hijyen geliyor. Köşk Belediyesi olarak bugüne kadar ilçemizde vatandaşlarımızın sağlığı için gerekli her türlü çalışmayı var gücümüzle yapma gayretinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın başlatmış olduğu ‘Okulum Temiz Kampanyası’ kapsamında ilçemizde denetimi yapılan tüm okul ve kurumlarımız Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazandı. Bununla gurur duyuyoruz. Bu konuda emek sarf eden okul idarecilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Güler’e  okulların temizliği  ve dezenfektesi konusunda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş yaptığı konuşmada;

“Bugün burada Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme” kılavuzu kapsamında iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarınca yapılan denetimler neticesinde  “ Okulum Temiz Belgesi “ almaya hak kazanan okullarımızın belgelerini takdim etmek üzere toplanmış bulunmaktayız.

İlçemizde bulunan 34 okul ve kurumumuz bu belgeyi almaya hak kazanmışlardır. Bu haklı gururu bizlere yaşatan okul müdürlerime teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca hususiyetle belirtmek isterim ki;  gerek pandemiden önce ve gerekse pandemi sürecinde okullarımızın temizliği ve dezenfektesi başta olmak üzere bizlerden desteklerini esirgemeyen ve programımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran Belediye Başkanım Sayın Nuri Güler’e şükranlarımı arz ederim.” dedi.