köşkvefatmanşetsportrafikkazaeğitim
DOLAR
32,5061
EURO
34,7169
ALTIN
2.487,48
BIST
9.524,59
Köşk Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Köşk
Az Bulutlu
24°C
Köşk
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Köşk Belediyesi vatandaşlara maske dağıttı

Köşk Belediyesi yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçede maske dağıtmaya devam ediyor.

Köşk Belediyesi vatandaşlara maske dağıttı
19 Ekim 2020 17:26
A+
A-

Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart tarihinden itibaren toplum sağlığını korumak için gerekli bütün önlemleri alan Köşk Belediyesi, Covid-19’a karşı mücadelede çalışmalarına devam ediyor. Köşk Belediyesi tarafından temin edilen maskeler haftada bir kurulan İlçe pazarı girişinde alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara ve tezgâh açan pazarcı esnafına ücretsiz olarak dağıtılıyordu.

Bugün Köşk Belediyesine bağlı Zabıta Ekipleri; ilçedeki cadde ve sokakları tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatı doğrultusunda korona virüs salgınına karşı ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Köşk Belediyesi ekipleri, maskesiz vatandaşları uyararak Covid-19 salgınına karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgiler verdi.

Artan vaka sayılarına dikkat çeken Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Havaların soğumasıyla maalesef vaka sayılarında artış gözlemliyoruz. Hepimizin sağlığı için maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami şekilde uymamız önem arz ediyor. Vatandaşlarımız hafta sonları kurulan ilçe pazarında ve belediyemize gelerek maskelerini temin edebiliyorlar. Bugünde ekiplerimiz ilçemizin cadde ve sokaklarını dolaşarak maske dağıttı, vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bundan sonrada salgın konusunda tedbirlerimizi en üst düzeyde uygulamaya devam edeceğiz. Bu sayede daha güzel ve sağlıklı günlere hep beraber kavuşacağımızı umuyorum.” diye konuştu.